Adverteren

Met miljoenen bezoekers heeft IMNetworks één van de grootste advertentienetwerken van Nederland. IMNetworks heeft veelbezochte websites van topuitgevers in het portfolio. Zo vertegenwoordigen we onder meer Zoover, Weeronline, Kelkoo, Vergelijk, El Cheapo, Mobileplaza, BesteProduct, Prijsvergelijk en Ciao Shopping. Ook voor de zakelijke markt maken we ons sterk, met titels als Z24, Businesscompleet.nl, Managementscope, Destatus.nl en deOndernemer.nl.

Op dit onderdeel van de site vind je alle feiten en cijfers over ons medianetwerk en onze channels. Welke websites er onderdeel van uitmaken, uit welke channels het medianetwerk is opgebouwd, wat het bereik is van de channels, welke advertentiemogelijkheden we bieden met de bijbehorende aanleverspecificaties en niet onbelangrijk: tegen welke interessante tarieven je kunt inkopen.
Advertentieruimte leveren is voor ons geen lopende bandwerk. Adverteren via ons kan op siteniveau, maar ook op basis van interesse (Umfeld) of op het profiel van de bezoekers. Ons medianetwerk is overzichtelijk ingedeeld in channels. Een ideale manier om in één keer een groter bereik te realiseren binnen een specifieke doelgroep of interessegebied. Wil je meer informatie over IMNetworks en de advertentiemogelijkheden die we bieden, neem dan contact op met ons salesteam via 035 6256120 of via het contactformulier.