Over IMNetworks

Over ons

Adverteren op internet wint steeds meer terrein. IMNetworks is als full service advertising en business development bureau een baken in die dynamische wereld.

In Hilversum werken we met een klein en hecht team voor klinkende namen als Zoover, Vergelijk, Ciao-shopping, Z24 en BusinessCompleet. We nemen website-eigenaren alle zorgen uit handen rond het exploiteren van hun online advertentieruimte. We wijzen adverteerders de weg in het woud van verschillende manieren om online te adverteren. Daarnaast bedenken en maken we (nieuwe) internetformats.

We bieden een helder, overzichtelijk en compleet portfolio, zowel wat producten als wat websites betreft. Dat zorgt ervoor dat we op het gebied van advertentie-exploitatie én business development optimaal rendement kunnen realiseren, zowel voor website-eigenaren als adverteerders.

Om jouw advertentiebudget optimaal te laten renderen zijn kritische massa, context en doelgroepinformatie essentieel. De samenstelling van ons portfolio van websites is daarop gebaseerd. Naast advertentie-exploitatie initiëren en realiseren we hoogwaardige internet-gerelateerde mediaformats. Website-eigenaren kunnen zich focussen op hun kernactiviteiten, IMNetworks zorgt voor een optimaal advertentierendement van de site.

We bieden een groot aantal ‘kant-en-klaar’ producten maar klanten weten ons ook te vinden voor creatieve maatwerkoplossingen als contentintegraties, specials en shop-in-shopconcepten. Ons totale medianetwerk wordt maandelijks bezocht door meer dan 6 miljoen personen.

Meer informatie
Wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden die IMNetworks te bieden heeft? Of wil je ook meer rendement halen uit jouw eigen website? Neem vrijblijvend contact op met ons via 035 6256120 of via het contactformulier.